onsdag 25 januari 2012

Det är något på gång i Dalsland

Vi fick ett mail från en av våra medlemmar i Dalsland. Där håller en ny församling på att etableras och Håkan och jag var där och inspirerade en dag. Vissa av våra medlemmar som bor i Dalsland kommer att gå in i Elim Dalsland när det bildas och då skrev Sara en kärleksförklaring. Man blir uppmuntrad.


"Efter alla dessa år.. Jag vill tacka er för att ni lärt mig ge tionde. Tack att ni inte undanhållit mig välsignelsen som följer på det. JAg har haft en sån förmån att få tillhöra den bästa församling man kunnat tillhöra. Tack för allt ni givit mig och min familj..Tack för alla förböner.. Tack för er trofasthet och kärlek.. Tack för att ni givit mig och på så vis min familj en fristad..Tack för alla uppoffringar ni gjort för att så in det goda från Herren uppe hos oss i Värmland..Tack till Håkan och Gunilla. Ni var pastorspar under tiden jag var nyfrälst och fick möjlighet att komma ner till Uddevalla för att få riktig mat..Tack till ALLA i ledarskapet för att ni hela tiden har tjänat så troget och sunt..Jag älskar er!!! O, att det jag fått av er genom åren skulle få bära frukt i den nya kyrkan, Elimkyrkan.
O, att Herren vill välsigna oss
O, att Herren ville utvidga vårt område
O, att Herren ville hålla sin hand vid oss
O, att ingen olycka eller plåga skall komma vid oss

Och Gud lät det ske som han (Jabes) bad
O, att det så skall få ske i Skåpafors med oss som med största bävan och ändå på nåt vis känner.. kärlek och förväntan!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar